Minus

Har en massa minusgrejjer. Är riktigt bitter, trött o pluttig.

Har idag jobbat 14-22 på ICA. Vilda kunder. DOck lite roliga saker, arbetskollegorna - Lovisa o Linn - vilka guldklimpar! dessutom rasade en hylla end i ostdisken, diskglaset går sönder, ölflaskor (somvar prydnad) krossas, porslinstomtar dödas o en kund blir nedstänkt med Ekängen Ale. Dessutom luktar det alkis i delikatesen halva dagen.

Men nu minussakerna som jag är ledsen för.

Imorgon jobbar jag kväll - inget dan före dopparedanmys. Eller jo, när jag slutar halv tio åker jag hem till en tom  och mörk lägenhet, evetuellt har jag kommit ihåg att tända mina elljusstakar innan jag åkte å jobba. Kan hoppas att jag e svintrött o somnar på studs. 

Vaknar upp på julafton o äter julfrukost själv. Är det inte -30 så tar jag nog mej en tränignstur tillsammans med farsgubben. 

ETT PLUS: Julmiddag hos mormor med mina juveler kl 17.

Minus:
Blir inte länge hos mormor då jag 07.00 börjar jobba på AKM.

Men framåt kvällen är jag bjuden på julmiddag hos Inger o Göran - Mys! Men det blir ingen vild juldagsutgång då jag jobbar natt från annandagen. HATAR att vara bakis/sliten när jag jobbar. ICA är okej men att vara sliten på AKM är helt o hållet värdelöst o dessutom farligt för mina patienter.

Jag är ledsen, bitter o känner mej jävligt ensam just nu.

Julklappar

Är nu idag färdig med alla julklappar - eller alla o alla? Har köpt till Ole, barnen o så "gottepåser" till de vuxna.. :) Haha, kan ju skriva korgar med mat i också! :)

Men, blev kär idag! Hittad ett par underbara sovshorts... MMM....


Köpte två par - ett till mej o ett till Ole..:)

Annars äre som alla andra jular. Jag jobbar järnet nu innan jul på ICA o imorrn kväll ska jag till Akuten. Är ledig julafton o sedan jobbar jag juldagen o sen natten fårn annandagen till måndagen på Akuten...

God Jul på er!

Kramar


Åkt skidor

Jag har precis kommit hem efter en lång dag. Heldag i skolan o sedan luciatåg i Gillberga med världens duktigaste tjej Linnea. De är så fina, läser verser, sjunger o donar! Därefter åkte jag förbi mor o far och fick sedan sällskap av Niklas o vi rev av ett varv i elljusspåret nere i Stora Sundby på längdskidorna. Ja, vad ska man säga - bländade teknik, strålande kondition och lite jävlar anamma.... Haha, kommer bli några mil på de dära i vinter men nu känns det iaf bra. Är frisk och har alla möjligheter i världen!! :D

Här är i sommras, tror det är på Marcus födelsedag. Marcus som dessutom idag har åkt till fjällen.. SKa vara där heeela vintern. Linda har också åkt. Det är faktiskt hemskt. tomt i hjärtat!


RSS 2.0