Blir man varm i kroppen, lr bli man varm?

Ni är så duktiga både Johanna och du.
Jag brukar säga till Johanna " Det är inte roligt varje kvart i livet - men - dom kvartar det är det så får man njuta av dom länge"
Kram från en fan till dej Louise / Kerstin, Johannas mamma

Fick detta mejl av min Johannas mamma. Vilka fina ord! Blir alldeles tårögd!


Har ju ingen bild på mamma Kerstin, men jag har fina bilder på finafina Johanna!!

Mina föräldrar!

Saknar mina föräldrar, har inte träffat dem på alltför länge!


Hemme

Sådärja, hemma igen efter ett Katrineholmäventyr! Är trött som bara den. Sover inte så många timmar när man är där och det får man sota för när man kommer hem.

Planerna för kvällen var att tvätta, men jag har ju glömt att boka tvättstuga, den vara bara ledig mellan 19-22 ikväll. Var tvungen att ta det, har redan köpt nya strumpor en omgång. Jag är riktigt usel på att tvätta, nu har det än en gång gått 1 månad sedan jag var i tvättis. Kommer på i sista minuten att "oj nu måste jag tvätta" men jag hinner inte/kan inte/finns inga tider lediga -> resulterar i att jag får köpa grejjer. DÅLIG.

Men annars ska det pluggas lite o sen ska jag springa ned o handla lite. SEn ringer kl 05 imorgon igen. BLÄ. Måste ju skriva en rad om det underbara vädret, FAN DET ÄR JU VÄRDELÖST. Ge mej sommar!

Nä matdags! Puss och kläm!

/L


Tisdag

Jaha mina vänner! :) Idag är det tisdag, iaf en halvtimme kvar på denna dag!

Denna dag har fyllts med jobb! :) Alltid lika kul!

Vaknade första gången halv sju imorsen, insåg att jag kunde somna om en stund. Somnar om, vaknar en minut över sju av att några händiga håller på å leker med sin grävmaskin utanför fönstret. Ligger o muttrar och är sur över det, men efter en kvart läggr de ned grävandet -> DEt BLIR TYST . Somnar om, i ca 10 minuter. Vaknar sedan av att det är snickare upp på vinden, "mitt hus" är välsigt lyhört. Det vill säga at tjag hade hört om någon av snickarna hade fisit, dock gjorde ingen av dem det, om det var av någons intresse..:) Då klev jag helt enkelt upp.

Klockan nio hade jag tagit mig till akuten. Blev ett pass där idag, 9-16.30. Håller på med min introduktion. Det är så himla roligt! Jag får träffa så mycket människor, hjälpa ledsna människor, vara ett stöd och ibland lindra ett lidande. Efter det cyklade jag vidare mot ICA för ett kvällspass 17-22. Nu sitter jag här, ska gå duscha, ska gå å lägga mig, ska sova.. Snart...;) Imorgon är det Katrineholm som gäller för ett 28 timmarsmskede av ens liv.

Puss o kläm

Döden.

Kära vänner. Döden har två ansikten...

1:a. När döden kommer som en mjuk svepande sommarvind. En vind som räddar någon från smärta, lidande och oro. Jag kan tom anse att när ngn äldre människa har gått bort kan det vara vackert. Människan har levt ett helt liv med många upptåg, uppleveser och erfarenheter. Döden blir då ett naturligt steg av livet...(!)

2:a När döden rycker tag i en människa som är mitt i livet. Som inte alls räknar med att dö och männsikans största glädjemoment vara att leva. Detta känns orättvist, förskräckligt och fruktansvärt dumt. Främst skulle jag nog vilja säga orättvist.

Idag har jag sett båda ansiktena och allt jag säger är: Lev livet när du kan. Var med de du älskar. Skratta, gör saker du mår bra av och säg till dem du älskar hur mycket de betyder för dej. Otroligt viktigt.

Älskade vänner. Livet är skört men även underbart, uppskatta dagen och LEV.

Undran

Undrar om någon hör mej, ser mej, märker mej?
LAGA

Forts. 2


Behövs det någon förklaring??..:P Jag sitter föresten längst ut på andra raden, syns det?..:P


Var det ngn som klagade över för mkt packning?..


Vanlig uppställning kl 7.


Vapenvård på AK5an..


Läste även en del teori...


Min pluton i Karlskrona. Söta va?


Forts.


Vi fick lära oss släcka bränder..

Vi var i Kallinge, på deras flygflottilj..


Höär blev vi instängda i en container och sedan forsade KALLT havsvatten in genom diverse hål i containerna. Hål som vi skulle täta. Väldigt kul, väldigt Kallt.

Lumpen..


Såhär glad var jag när jag ryckte in! :) Ser ni skräcken i ögonen?..:P

 


Detta är käre Williamsson! :D

En vanlig onsdagkväll i Karlskrona...


Ja, fortsättning..

Efter mycket alkohol kan man ju bli sjuk, eller skjuten. Här blir jag omhändertagen efter ett skott i magen av Svensson o Willy.


:)

Helgen har varit mycket bra. Nu laddar jag för ett jobbpass på ICA 17-22. Helt okej! :)
det bästa med helgen var att det blev bestämt at tjag ska till Skövde över valborg. Ska hälsa på käre Williamsson. Har inte träffat honom sen vi muckade, SORGLIGT. Eftersom detta påminner mej om lumpen så kommer jag köra en bildbomb från lumpen. Bilder både från GSUn i Karlskrona o sedan placeringen på båten på Muskö!

:D


Jag gillar mitt hem.

Är hemma igen efter en A-tur på Kullbergska Avd 2b. Är så galet skönt att komma hem. Jag gillar mitt hem, min sfär, min värld och bara jag. Tyvärr bara mej att skylla när det nu ser ut som sju svåra år o ett världskirg samt ingen som lagar mat här...:P

Home sweet home!

Är dock lite sugen på Solsemester, äta god mat o steka i solen.
Nu PLUGG.
Puss

Yes!

Efter en dag som började halvknackigt, med riktigt ont i magen imorse - en hemmadag, så slutade den riktigt fint!
Spelade träningsmatch mot Arboga, fick spela vänster yttermittfältare, å vi vann med 6-2! :)
Riktigt bra jobbat tjejer!!!! Fick en armbåge i magen, gjorde ONT. Men vad gör det? Gjorde inga mål men vad gör det? Unnar ju tjejerna som gjorde det! :)

Imorgon ringer kl 05, Katrineholm nästa! :)
Kullbergska - imorrn syns vi!

Puss

Talking about a happy day..

Maskerad igår. :) Mycket trevligt!
Jag och Jossan gjorde oss i ordning tillsammans. Det krävdes två sycken för att kunna ha modet att gå ut och visa sig för folk. Pappa kom och hämtade oss, kan tillägga att han bara skrattade när jag öppnade dörren! :)

Sällskapet på vår lilla förfest var:
Två fåraherdar
En hippie
Grannen i Beck
En skotte
En älvprinsessa
Ett lamm

SEdan dök även två outklädda upp. ;) Mer vanligt människor!

Mycket trevlig förfest med tacos, sprit o MÅNGA varma skratt. En favorit var när Beckgrannen sjöng "Är du vaken Lars" i falsett. Träningsvärk i magen idag! :)  Vid 22 tiden (?) bar det av mot Björstorp. Överfull 240, sjungvänlig musik och öl. Det var riktigt, riktigt, riktigt trevligt! SKa inte berätta hur fullt det var ai bilen, men Linda fick iaf smaka på Lammet i stjärten.. :P Efter dans, lite shotisar, ngn öl och mycket prat så bar det av hemmåt. Thank u Gurra för skjutsen. Var hemma kl 2, riktigt skönt. Då blev det en resorb o sen kudden.

Vaknade halv nio imorse, pigg som bara den och skuttade då upp ur sängen! Nu på fm har jag inte gjort särskilt mycket. Haft det helgledigt. Men om någon timme ska jag ut till Stora Sundby och spela lite fotboll. Är för tillfället inte särksilt motiverad. Jag känner mer för att åka ivög o handla lite, mysa ned mej i soffan och ha det bra! :) Men det får bli när jag kommer hem. Är sugen på att åka förbi Marie-Louise o fika lite. Har inte sett henne på säkert två veckor. ILLA. Får se var energinivån ligger på när jag äntrar stadskärnan efter landutflykten.

Puss o kläm


Maskerad.. :)


Förklaring..



Helt plötsligt förstår jag varför det blivit som det blivit... :P
Vem sa normal? Någon? Näe just det.. :D

Nya tröjan..



Tyvärr fanns inte tunikan på någon bild.

WIEEE...

VIlken UNDEBAR dag, tralalalalala.. :P

Nä, riktigt så glad är jag inte, men glad- ja!
Har fått skattepapprena, ska betala 720 kronor.
Jag cyklade till skolan idag, det Regnade när jag hojade hem.
Var på bio :) - men Dålig film, kollade på Flickan från ovan.
Hade seminarium - att skriva en vårdplan är inget man gör i en handvänding.

har iaf shoppat lite! :)
En vit lång tunika med lite krås på. En rosa t-shirt med blommor på! :) Me like.

Puss

Tröttmössa

Kom hem från ett dygn i Katrineholm för ett tag sedan! Är helt slut. Ska laga mat, men är oduglig. Dessutom fotbollsträning ikväll. Dock knde jag mej ännu inte i form för ngn fotboll. Laddar för måndag! Är så himla trött efter Katrineholmsäventyr. Somnade i soffan en stund.

Blev stoppad av polisen idag. Fick visa körkortet och blåsa - utan anmärkning! Tyvärr är jag lite besviken. Ingen snygg polis och ingen kroppsvisitation..:( Han var däremot trevlig och glad!

Ser fram mot nästkommande dagar! Bio imorgon! fredag förhoppningsvis Harrys o på lördag MASKERAD! Yeah. Ska bli så himla roligt!

Imorn är det skola som gäller, känner mej förberedd så gott det går! Ska försöka klura ut hur nya utskrivningssystemet fungerar på skolan, måste ha papperskopior på det jag har skrivit! Ska ha första seminariumet ang min Vårdplan. Allting känns lite otydligt och osäkert men jag hoppas och tror på att seminariumet kan ge lite vägledning iaf!

Kära Gud ge mej kraft.
/L


Intressant...

Linda hade skrivit på sin blogg om låtar man förknippar med minnen och människor. Jag modifierar det o har vänner som är enligt typiska nationaliteter...:

Jossan:Thailändska. Jossan är alltid energisk, springe rrunt o donar o gör en massa grejjer. Tar helt solklart plats som thaia. :) Jokanclean skulle kunna vara ditt Thaianamn.

Marcus:Finne. Marcus kan vara riktigt bitter, tänker mej en finsk tango i moll. Dessutom gillar han sprit! :) Dtt finnpajsarnamn skulle helt klart vara Leifi! :)

Linda:Amerikan: Väldigt snäll och generös men vet inte alltid hur väl hon vill oss andra! :) Helt klart Maria Montazami

Marre:Spanjorska: Är vild och eldig! Dock läspar hon inte men hon har spanska kastanjetter! J  Du får från och med nu heta Carmen!

Johanna:Latinamerikan Är omtänksam , varm o pratsam. Kan dessutom tänka mej henne i täten i karnevalen i Rio de Janeiro. Du heter numera Vivalatina.

Anna:Ryska. Hon tränar som fan och det är bara ryssar som pallar med det. :) istället för Svetlana blir det SvettAnna.. :D HAHA..

Hoppas ni inte blir ledsna! ;)

Linnea o Jonathan

Var o myste med Jonathan idag. Så SÖT!

Detta är dock en ganska gammal bild på de söta två. Var ute o myste med Jonathan i onsdas och även idag fredag. Han är så mysig! Linnea vardock hos sin mormor o morfar så det blev inget tjejhäng!:(

Katrineholm

Precis hemkommen från das metropol, Katrineholm! :) Skönt att vara hemma! Fungerade dock bra att sova över i det supermysiga övernattningsrummet. :) Lr mysigt o mysigt. Det fanns en säng iaf! Har träffat en hel del patienter, det är en medicinavdelning med några kirurgplatser. Men nu var det bara medicinare, dvs patienter med en medelåler på 79. Men jag diggar gamlingar, de är fina! Gillar deras uttryck, komentarer och sätt att se på saker. Skulle bla hjälpa en tant o duscha idag, fick till svar; Vad ska det var för vits med det? Säger detsamma, vad är et för vits med det?.;) Nu ska iaf jag strax hoppa in i dushen, Jossan kommer snart över så ska vi prova våra maskeraddräkter. Försökte fixa middagssällskap, men hon skulle hångla. Vilket resulterar i riktigt singelmys på Svengrensgatan. :P

Ser fram emot nästa helg! Blir tom lite exalterad när jag tänker på det. Maskerad för hela slanten. Dessutom är alla pärlor som är på semester hemma då! Jag saknar er redan!!

Ha en bra dag o en GLAD PÅSK kära vänner! :) Pussar o kramar

Ha det bra!

Ha det bra nu kära vänner som åker iväg på semester! Ta hand om er, njut riktigt mycket och lapa SOL..:)

Jag sköter ställningarna i Tuna!

/puss o kläm

RSS 2.0