Framtiden.

Idag är det ngn himla nedåtdag. Det är inte riktigt jag och därför blir jag irriterad ocks - fast det inte är meningen. Synd bara om de stackars människor som hamnar i min väg.

Att det blev nedåtdag idag är nog beroende av flera orsaker.
-Somna kl 03 inatt..
-Pysslar med resultatdiskussion i C-uppsatsen
-Panik inför framtiden
-Inga Olekramar på alltför länge
-Inga "minabarnkramar" på längelänge
-Träningsvärk i Hela kroppen
-Fotbollsträning idag - men kan inte vara med på matchen på söndag
-Inget jobb denna vecka
-För liten garderob
-Inga pengar från FK ännu. Var ju bara sjukskriven mellan 20 juni - 8 augusti...
-Rest i Vårdplanen som ej ännu är inlämnad


Hm..

Funderar mkt på vad jag ska göra när jag är klar. Vet att det är relativt lång tid kvar, iaf 9 månader. Men vad ska livet ta för väg då? Vad vill jag jobba med? Var ska jag vara någonstans? Känner ansvar för min familj, samtidigt som jag måste göra det jag vill och känner för. Jag vet verkligen inte va framtiden har planerat för mig och jag kan inte låta bli att bli frustrerad. Vill ha lite planer och struktur i mitt. Iaf ett mål att gå och kämpa för..

/Louise

Vill ha..

*massa pengar
*en ny bil
*ett fint hus
Eller kanske lite mer reella saker?

*nystädat hem
*färdig C-uppsats
*Ledig helg tillsammans med Ole
*En kanelbulle med mjölk.

Åh, tänk vad mycket man vill ha..

Ole, längtar till nästa helg!

Har sedan sist jag bloggade hänt EN hel Del.. OMG. Men nu så. Känns d mye bättre. J, du är en stjärna - lyser starkare än något annat!



Idag har jag röstat. Röstade på Maud rätt igenom. Jag gillar denna dam.

/Louise


Haha, en till.


Det fulaste som finns

 
Bland det fulaste som finns?


Mellanlandning

Nu är det sådär igen, fulla dagar! :)

Var ett tag sedan jag skrev sist! Det som har hänt är att jag har pussat på Ole, börjat skolan igen och kommit in i lite rutiner igen!

Började med C-uppsats förra veckan och jag o Johanna skriver för fullt! Måste säga att det går jävligt bra och vi är duktiga! Vi matar på då J drar till Gran Canarias en vecka av skrivtiden. Jag och Johanna är ett riktigt bra team, funkar bra ihop och kompletterar varandra. Jag e dock snäppet morgontröttare än J, men jag e ju vaken iaf när jag kommer dit! ;) För er som e nyfikna så heter vår uppsats Leva vidare -Upplevelser av att förlora en familjemedlem genom ett trauma. Vi gör en litterturstudie av självbiografier och det är verklgien ett intresant ämne. För er som är intresserade kan ni få läsa den när vi är färdiga. Färdiga och examinerade i den kursen Ska vi vara v. 45.

Idag har jag tillbringat dagen i skolan o sedan avslutat den med massage. Underbart! Nu laddar jag om för att åka å ta ett kvällspass på ICA. Har inte jobbat på Ica Ekängen sedan 6 juni.. Det var ett tag sen... Beror ju på ett litet lillfinger som fick för sig o gå av i början på sommaren. Men nu så! Ska vara där ikväll och på söndagkväll. Tror jag. :)

Laddar för kräftskiva på lördag! Ska bli riktigt riktigt roligt! :)

Puss/
Louise

RSS 2.0